dimecres, 12 de desembre del 2012

PRESENTACIO NOU CD DE FRUCTUS TEMPORIS: NADAL DE FRUITES



Presentació de "Nadal de Fruites"
El nou CD de Fructus Temporis



Dia i hora: 23/12/2012 a les 12 del migdia
Lloc: la Casa Solà-Morales – Passeig d’en Blay, 38-40- Olot

Ens fa molta il•lusió convidar-vos a la presentació de “Nadal de Fruites” - el nou CD de Fructus Temporis- , que tindrà lloc a la Casa Solà-Morales el dia 23 de desembre a les 12 del migdia.

El “Nadal de Fruites” és un recull de nadales que les Fructus Temporis hem gravat per celebrar els deu anys que fa que cantem.


Durant aquesta dècada, hem anat madurant com a coral, oferint concerts, ampliant el repertori i participant en diversos projectes que van des d’intercanvis amb altres corals fins a cantar en una òpera i un musical. En els últims deu anys també hem celebrat cada Nadal cantant plegades, i amb aquest disc volem compartir amb tots vosaltres algunes de les nostres cançons preferides. Es tracta d’un recull d’allò més variat que inclou nadales catalanes i cançons d’arreu del món, tant modernes com tradicionals, tant a cappella com amb acompanyament instrumental, i amb algunes peces que han estat arranjades especialment per a les Fructus. El “Nadal de Fruites” és, doncs, una mena de macedònia que reflecteix qui som, què fem i què ens agrada. Esperem que també us agradi i que en gaudiu tant com nosaltres quan cantem.


Punts de venda de CDs:
Llibreria C2 carretera de Santa Pau
Queviures Can Llonga. Plaça Major d'Hostalets de Bas.


Clica al següent enllaç per assistir a l'esdeveniment: