dilluns, 31 de març del 2014

REPORTATGE A OLOT TV SOBRE L'OBRA TEATRAL ONZE.NOU.CATorze



REPORTATGE A OLOT TV SOBRE L'OBRA TEATRAL ONZE.NOU.CATorze
amb la col.laboració de Fructus Temporis





Olot inicia la gira de l’obra teatral ONZE.NOU.CATorze, amb la participació d’una vintena d’actors garrotxins

Redacció - Olot
Última actualització 26 mar 2014

El proper 5 i 6 d’abril, Olot inicia la gira de l’obra de teatre ONZE.NOU.CATorze, dirigida per l’olotí Pere Planella, que rememora els fets de la guerra de successió del 1714 en motiu del seu tricentenari. Una de les particularitats de l’espectacle és que el seu repartiment varia segons la ciutat on es representa, i aquí compta amb la col·laboració de diversos actors i cantants garrotxins.
 
Som al 2014, i enguany es compleixen 300 anys de la finalització de la Guerra de Successió espanyola. Entre els actes programats durant aquest any per commemorar l’efemèride, en destaca ONZE.NOU.CATorze, una obra de teatre dirigida per l’olotí Pere Planella. La història parteix en ple segle XXI, però de la mà del seu protagonista, un jove adolescent interpretat per Marc Balaguer (de ‘Polseres Vermelles’). El públic cau en ple en el setge de Barcelona de l’11 de setembre de 1714.
Olot obre la gira d’aquesta obra teatral, que passarà per diverses ciutats catalanes. A cada punt on es representi, el seu repartiment variarà amb la inclusió en l’elenc de diversos actors i cantants locals. Els assajos a la Garrotxa van començar el passat mes de gener, amb la participació d’una vintena d’artistes de la comarca i amb l’ajuda del director olotí Joan Fluvià. L’obra tindrà lloc al Teatre Principal d’Olot els propers 5 i 6 d’abril.

Per visualitzar-ne el reportatge, vés al següent enllaç:
http://www.olot.tv/noticies/olot-inicia-la-gira-de-lobra-teatral-onze-nou-catorze-amb-la-participacio-duna-vintena-dactors-garrotxins/